הגדרות החשבון מחזיקות את הקבוצה הקטנה של הדברים שקשורים אליכם ולא לפרויקט.
השם שלכם
הגדירו או שנו את שם המשתמש, השם הפרטי ושם המשפחה שלכם. אף אחד מהם אינו משמש להתחברות, ולכן שינוי שלהם לעולם אינו משפיע על היכולת שלכם להיכנס בחזרה.
תמונת פרופיל
הוסיפו תמונה או החליפו קיימת מספריית התמונות או מהקבצים שלכם. זה אופציונלי.
מראה ושפה
אלה הגדרות של האפליקציה ולא של החשבון — ב-Android וב-iOS הן נמצאות במסך ההגדרות, ובדפדפן הן בתפריטים של האפליקציה עצמה.
- מראה מחליף בין בהיר לכהה באותו מכשיר.
- שפה עוקבת אחר המכשיר שלכם כברירת מחדל. Docuslice מתורגם ל-40 שפות ואפשר לבחור אחרת במפורש; השינוי חל מיד. ראו שפות נתמכות.
התוכנית שלכם
מסך התוכנית מציג באיזו תוכנית אתם נמצאים ואת הרכישה שמאחוריה. זה המקום לבדוק לפני שאתם פונים למישהו בעניין תשלום, וזה המקום להתחיל שדרוג.
מכשירים
בתוכנית בתשלום, מסך המכשירים מפרט את כל מה שרשום לחשבון שלכם, כשהמכשיר הנוכחי מסומן, ומאפשר לכם להסיר כל אחד מהם. ראו מכשירים ומגבלת המכשירים.
אבטחה
מסך האבטחה הוא המקום שבו נמצאים מפתחות הגישה, יחד עם אפשרות האימות הדו-שלבי ודרך להתנתק ממכשירים אחרים — או מכולם בבת אחת, וזה מה שתרצו אם מכשיר אבד. ראו מפתחות גישה ואבטחת התחברות.
מחיקת החשבון שלכם
הגדרות החשבון מציעות גם למחוק את החשבון לחלוטין. זו פעולה בלתי הפיכה.
התנתקות — היא מוחקת את הפרויקטים המקומיים שלכם
ב-Android וב-iOS, ההתנתקות מוחקת כל פרויקט וקובץ שמאוחסנים על המכשיר. האפליקציה אומרת זאת לפני שהיא עושה זאת:
כל הנתונים המקומיים כמו פרויקטים וקבצים יימחקו. האם אתה בטוח שברצונך להתנתק?
שום דבר אינו מסונכרן לשרת, ולכן אין עותק לשחזר. ייצאו קודם כל מה שאתם רוצים לשמור. ראו פרויקטים והיכן העבודה שלכם נשמרת.
באפליקציות הדפדפן והמחשב אין דבר מאוחסן שאפשר לאבד.